Besnijdenis

Masallah Besnijdeniskliniek Amsterdam –  Een besnijdenis is een medische ingreep waarbij de voorhuid verwijderd wordt van de penis van een man. Het uitvoeren van een besnijdenis is zowel mogelijk bij kinderen als bij volwassenen hoewel de ideale leeftijd voor een besnijdenis zo jong mogelijk is. Er bestaan verschillende redenen voor het willen uitvoeren van een besnijdenis waaronder  diverse medische redenen en een aantal andere voordelen die met een besnijdenis gepaard gaan.

Masallah Besnijdeniskliniek in Amsterdam hanteert verschillende methoden voor het uitvoeren van een besnijdenis waarbij een andere methode bestaat voor kinderen dan voor volwassenen. Bij kinderen wordt gebruik gemaakt van de klemmethode welke voor volwassen mannen niet geschikt is. Voor volwassenen wordt dus de klassieke methode gehanteerd welke neerkomt op een chirurgische ingreep welke iets invasiever is dan de methode die op kinderen wordt toegepast.

Een besnijdenis is zoals gezegd een medische ingreep. De besnijdenis zelf gebeurd onder een plaatselijke verdoving middels een prik in de basis van de penis. Na de ingreep ontstaat een ‘wond’ die moet genezen. Aangezien het van groot belang is dat het genezingsproces goed en vlot verloopt, zorgen wij er goed voor dat u goed geA?nformeerd bent nadat u onze besnijdingskliniek in Amsterdam verlaat. Wij geven u informatie mee die u thuis kunt doorlezen waarin precies staat wat u beter wel en niet kan doen om het genezingsproces goed te laten verlopen. Uiteraard zullen we eventuele vragen met u bespreken voordat u de deur uitgaat en ook wanneer u thuis bent kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij uw eventuele zorgen kunnen wegnemen.

Daarnaast maken wij altijd een vervolgafspraak om te kunnen controleren of het genezingsproces inderdaad goed verlopen is. Hoewel de kans op infecties minimaal is, kunnen er in het ergste geval toch complicaties optreden. Soms zijn deze moeilijk op te merken door uzelf. Wanneer u echter langskomt voor een vervolgafspraak zal ons team hier extra op letten. Deze nazorg vinden wij erg belangrijk!

Masallah Besnijdeniskliniek in Amsterdam is een kliniek en geen ziekenhuis. Het is in principe mogelijk een besnijdenis in een ziekenhuis uit te laten voeren. Masallah Besnijdeniskliniek is echter een veel vriendelijkere omgeving voor kinderen. Bovendien zijn onze artsen gespecialiseerd en dus net zo deskundig als artsen in het ziekenhuis. Daarnaast geniet Masallah Besnijdeniskliniek een grote naamsbekendheid vanwege onze jarenlange ervaring en bekwaamheid. Bij Masallah Besnijdeniskliniek bent u voor een besnijdenis aan het juiste adres!